Loading...
BANOR2018-07-04T11:44:08+00:00

27 VÄLSKÖTTA GOLFHÅL

Välj att spela vår utmanande 18-hålsbana eller den lite lättare och kortare 9-hålsbanan.

Våra banor

18-HÅLSBANAN

Brollsta är den första banan i Sverige med sanduppbyggda fairways och vår greenkeeper med personal jobbar hårt för att hålla den i toppskick.

Många anser att den hör till en av dom bästa banorna i Stockholmsområdet. I Golf Digest brukar den rankas högt och vårt nionde hål har fått många utmärkelser, bl.a. finns den med på ”Sveriges hundra bästa hål”. Banan har stått som värd för flera stora tävlingar, bl a SM i matchspel, SM i Longdriving och Telia Tour för både damer och herrar.

Banan är byggd runt Hundsjön som ihop med övriga dammar och bäckar är i spel på 8 av hålen. Första nio hålen har mer skogskaraktär medan de sista nio spelas på ett öppnare spelfält. Vårt signum är snabba och hårda greener – dessutom upphöjda vilket ställer höga krav på inspelen.

9-HÅLSBANAN

En väldigt omtyckt och trevlig 9-hålare som passar alla spelare, både nybörjare och mer erfarna spelare.

Banan är en varierad skogsbana som mäter 1 440 m från röd tee och 1 700 m från gul. Även här håller vi hög klass på greenerna.

Från gul tee finns fyra par 4, två med normal längd och två kortare på ca 220 m. Par 3-hålen är ca 150 m förutom 7:an och 9:an som är 90 m.

Alla utslag är från matta.

Banan är designad av Per Jacobson och öppnades 1 juli 2001.

INTRESSERAD AV FÖRETAGSGOLF???

Läs mer här
X