Nu är det dags, det varma vädret har gett oss möjlighet att öppna upp både 18 och 9-hålsbanan, bägge med ordinarie greener på GolfStar Brollsta redan nu på fredag den 24/1. Vilket är en rekordtidig säsongsstart och banorna ser riktigt bra ut för att vara så här tidigt på året!

Bokningen öppnar upp idag, onsdag den 22/1 kl. 15.00 och du bokar som vanligt dina starttider via vår hemsida.

Förutom våra banor öppnar vi även rangen för säsongen. Bollar finns laddade i bollmaskinen och mattorna är framtagna. Det fungerar med både kreditkort och GolfStars rangekort som betalmedel.

Lite information för öppningshelgen:

Första bokningsbara tid: Fredag 24/1 kl. 09.00, vid eventuell frost går din starttid förlorad och du får boka en ny i mån av plats. Vi tackar för att du respekterar våra skyltar på banan angående möjlighet till spel eller ej. Håll utkik på GolfStar Brollsta Facebooksida, där lägger vi ut aktuell banstatus.

Öppettider reception: alla dagar mellan kl. 09.00 – 13.00. I receptionen kan du köpa kaffe, korv, godis och enklare fika.

Banorna: Samtliga hål kommer att vara öppna med ordinarie sommargreener. Greenerna kommer klippas och dressas innan öppning för att öka på jämnheten. Ordinarie tee på alla hål förutom korthålen, där spelar vi från matta. Vagnar är tillåtet men inte golfbilar. Banmaterial såsom papperskorgar, bänkar och bolltvättar kommer ställas ut löpande under närmaste veckorna.

Hjälp oss att vårda banorna så vi kan ha dem fortsatt öppna, se till att ha greenlagare med ut på din runda och var noga med att laga dina nedslagsmärken samt lägga tillbaka uppslagen torv. Stort tack på förhand!

Om vädret blir kallare igen och snö kommer, så kommer vi stänga banan för spel och öppna upp igen så snart vädret åter tillåter. Aktuell banstatus hittar du på GolfStar Brollsta Facebooksida.

För dig som ännu inte tecknat medlemskap för 2020, går det bra att köpa direkt i reception, via vår hemsida eller betala via Billogramfakturan som vi skickat ut.

Om du köper via vår hemsida, se till att spara orderbekräftelsen och visa upp den i samband med incheckningen i fall att du inte hunnit blivit aktiverad till speldagen.

Varmt välkommen ut till GolfStar Brollsta och golfsäsongen 2020!